Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - A fost emis buletinul de analiză pentru probele de lapte pasteurizat din 23 noiembrie 2015, loturile Școala Elena Doamna, Sf.Vasile și prelevările efectuate în depozitul distribuitorului (publicat în 27.11.2015)

Laboratorul DSVSA Prahova a emis buletinele de analiza nr. 23.990 (lot 39 scoala Elena Doamna), nr. 23.991 (lot 39 scoala Sf. Vasile), nr. 23.087 (lot 39, depozit distribuitor corn/lapte) pentru probele de lapte pasteurizat prelevate in data de 23.11.2015.

Toate probele, in urma examenului microbiologic, s-au gasit necorespunzatore la parametrul Enterobacteriacee, ceilati parametri (Salmonella spp, Stafilococ Coagulazo-Pozitiv si Listeria Monocytogenes) fiind corespunzatori.

Pana la acest moment, mai sunt probe prelevate la care nu s-au finalizat testele de laborator. Se estimeaza ca ultimele rezultate la probele recoltate sa fie finalizate pana la data de 03.12.2015.

In functie de rezultate, urmeaza sa se ia decizia finala privind modul de derulare a Programului Guvernamental lapte/corn la nivelul judetului Prahova, precum si masurile ce se impun a fi luate de institutiile cu competenta in derularea Programului.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017