Pixel
Stema României

Instituția Prefectului
Județul Prahova

Navigație mobilă
banda
Despre noi
Informații publice
Afaceri europene
Județul Prahova
Date de contact
Browser recomandat
Apasa !
Apasa !

Comunicate de presă - 8 Aprilie 2016-Ziua Internațională a Romilor (publicat în 07.04.2016)

Structura Regională Sud Muntenia din cadrul Agentiei Nationale pentru Romi si Institutia Prefectului Judetul Prahova fac cunoscut că Ziua Internatională a Romilor (8 aprilie 2016) va fi sărbatorită la Ploiesti printr-o actiune de informare si dezbatere, cu ajutorul elevilor romi si neromi ai Colegiului National Alexandru Ioan Cuza, (constituiti intr-un grup de lucru in 20 februarie a.c.), in intervalul orar 10.00-12.00, in Sala Protocol a Institutiei Prefectului. Tema va fi constientizarea importantei istorice a zilei de 8 aprilie pentru romi si neromi si se va adresa elevilor si tinerilor din liceele din Ploiesti, precum si reprezentantilor institutiilor deconcentrate. Intalnirea se doreste a fi una de informare (prezentarea unor materiale si date istorice pregatite de elevi) precum si o dezbatere de interactiune cu reprezentanti institutionali. Prezentarea activitătii apartine elevilor.

Evenimentul “Viitorul copiilor prin ochi de copil” este o continuare a seriilor de actiuni similare din anii precedenti: “Trecut, prezent si viitor”, “Ce am fost? Cine suntem? Spre ce ne indreptam?” si “Suntem aceiasi, dar mereu ALTFEL”.

Prin aceasta activitate se va da posibilitatea tinerilor să imagineze un viitor asa cum si-l doresc si ar trebui sa fie, vazut cu ochi de copil si trăit cu suflet neafectat de ură, răutate si nepăsare.
Biroul de presă

Agenda de lucru a Conducerii
pentru 23.05.2018

Comunicate de presă

Ultimele informații adăugate

Legături utile

Sesizați faptele de corupție personalului Ministerului Administrației și Internelor la numărul de telefon
0800806806
linie telefonică gratuită a
Direcției Generale Anticorupție !
Link direct
MESAJ
SIPOCA
DEZVOLTAREA DURABILA ȘI EGALITATEA DE ȘANSE
UNIUNEA EUROPEANĂ
Fondul Social European
GUVERNUL ROMÂNIEI
Ministerul Administrației și Internelor
Inovație în administrație Programul Operațional "Dezvoltarea Capacității Administrative"
Site web integrat sistemului de management al documentelor "SIGEDOC"în cadrul Proiectului "Proceduri simplificate eficiență crescută la nivelul Instituției Prefectului Județului Prahova"Cod SMIS 11193 Proiect finanțat prin FSE/PO DCA
2017